Hajdúnánáson nincs kihívója Szólláth Tibor polgármesternek

Kizárólag felkészült, tenni akaró csapattal fejlődhet tovább a város

Erős, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal képzelem el a következő öt évet Hajdúnánáson - emelte ki Szólláth Tibor. Hozzátette: a békétlenség árt a város fejlődésének, hiszem, hogy tenni akarással, szorgalommal, felkészült csapattal tovább fog fejlődni Hajdúnánás.

Történelmi lehetőség és történelmi felelősség kapujában állunk! A tét nagyobb, mint eddig bármikor, sorsdöntő választás ez Hajdúnánás jövője szempontjából – mondta Hajdúnánás polgármestere.

Azzal, hogy agglomerációs településként részt kaphatunk a Debrecen vonzáskörzetét érintő óriási beruházásokból, saját bőrünkön fogjuk megtapasztalni a munkahelyek számának növekedését, a versenyképes béreket, a szolgáltatások bővülését. Ez a munka már elkezdődött: a befektetők fogadására két iparterületet is létrehozunk. Az egyikre, amely 10 hektár terület, kis és középvállalkozásokat várunk, míg a balmazújvárosi út mellett kijelölt terület a nagyobb ipari fejlesztések fogadására lesz alkalmas. A két iparterületen munkahelyeket teremtünk.

A tét nagy: folytatódik-e a fejlődés vagy derékba tört városként megtorpanunk?

Olyan pozitív változások fognak elindulni a következő 2 évben, melyről évekkel ezelőtt még álmodni sem mertünk. Ehhez viszont békesség, higgadt, szakértő városvezetés kell. Erős, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal képzelem el a következő öt évet Hajdúnánáson. Rengeteg erőfeszítés és kormányzati lobbitevékenység van azon munka mögött, melynek köszönhetően most itt tarthatunk, s ebben a képviselőtársaim, a csapatom minden tagja kivette a részét.

Ők mindannyian a maguk terén fontos és értékes munkát tettek le az elmúlt években az asztalra. Döntéseket tudnak hozni, lobbierejük van, dolgozni akarnak és tudnak a városért, szakértelmük és nem utolsó sorban tapasztalatuk van – hangsúlyozta Szólláth Tibor.

 


 


Közelgő események

Október 01

Október 07

Október 11

November 29

December 01